dilluns, 15 de setembre de 2014

REUNIÓ MENJADOR


SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR

Amb motiu de l'inici del menjador, el pròxim 1 d'octubre (dimecres), els convoquem a una reunió que tindrà lloc el dimecres, 17 de setembre, a les 9’10 en el menjador del centre, on els donarem tota la informació necessària i detalls del servei. A més podran conèixer les instal·lacions i els presentarem a la nova empresa que prestarà el servei al nostre centre: CAPS.

Els fulls d'inscripció haurà d'entregar-se a Secretaria en horari de 9 a 9'45 hores. Tot l'alumnat que vaja a quedar-se a partir d'octubre ha de presentar la inscripció, independentment de si s'ha quedat a Setembre o el curs passat. El terme d’inscripció finalitza el 23 de setembre.


La Direcció.SERVICIO DE COMEDOR ESCOLAR

Con motivo del inicio del servicio de comedor el próximo 1 de octubre (miércoles), les convocamos a una reunión que tendrá lugar el miércoles, 17 de septiembre, a las 9’10 en el comedor del centro, donde les daremos toda la información necesaria y detalles de este servicio. Además podrán conocer las instalaciones y les presentaremos a la nueva empresa que va a dar el servicio en nuestro colegio: CAPS.

           Las hojas de inscripción deberán entregarse en Secretaría en horario de 9 a 9'45 horas. Todo el alumnado que vaya a quedarse a partir de octubre ha de presentar la inscripción, independientemente de si se han quedado en Septiembre o el curso pasado. El plazo de inscripción finaliza el 23 de septiembre.


La Dirección.


NOTA

Ja podeu consultar el llistat de puntuació per a les ajudes de menjador, publicat al tauler d'anuncis del col·legi.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada