dimecres, 10 de setembre de 2014

ENQUESTA AVANÇAMENT CLASSES

Periòdicament posarem una enquesta a la part superior esquerra de la pantalla. 

Comencem amb la notícia relacionada amb l'avançament de les classes al dia 3 de setembre. Per a ajudar-vos a decidir el vostre vot podeu llegir les opinions expressades en els següents enllaços.

Un professor universitari:
EDUCACIÓN Y REFORMAS ABSURDAS

Un pare:
ESCUELA DE CALOR

Un sindicat:
ADELANTO INJUSTIFICADO

Un climatòleg:
SEPTIEMBRES CALUROSOS

Els pediatres:
SUSPENDER LAS CLASES

Ella:
EL CALOR NO ES CULPA NUESTRA


Temperatura a una de les nostres aules aquest matí:Nosaltres agraïm a les famílies la seua col·laboració.
4 comentaris:

 1. El problema no reside en l'avançament de les classes o no, si miren l'estadistica de les temperaturas de setiembre o inclós d'octubre açi a Benidorm, ens donaren compte que desde l'any passat la media no ha variat massa; açi, a la nostra comunitat, FA molta calor!!!
  El problema està en que els col.legis no tenen la infraestructura adecuada per a mantindre un bon nivell de rendiment i de concentració per a donar i rebre classes; el problema està en que la gent que "mana" i que està per damunt del be i del mal no pensen en els demés, sobretot en els mes menuts, els que no tenen el cos acostumat a suportar temperatures tan elevades com les que estan suportant ara, i aquest últim no el dic jo, que soc una mestra d'eixes que es queixen de vici per no tindre mes vacances com diuen alguns o perqué no estic picant la tierra a les dotze del matí, això el diuen els metges, que de salut son mes sabuts que jo.
  Eixes "personatges" curiosament tenen en els seus despatxs aire acondicionat, van a treballar en cotxes amb aire acondicionat, aire que també tenim en ambulatoris, correus, organismos oficials, ajuntaments,senado,corta, congreso..... on treballa gent que según els metges, que son persones molt sabudes, no forman parte del grupo de risc per golps de calor, que son majors i xiquets. Pero a ningú lo pasa pel cap llevar l'aire d'eixos puestos veritat?
  Es vergonyos!!!!! Vergonyos vore una foto del presidente Fabra empapat de suor amb la mes inteligente de totes que es la nostra querida i estimada Català, inaugurant el Curs en un cole de Torreveja i anar-se a tota presa dient que total es normal!!!
  Eixe es el problema

  ResponElimina
 2. Que faça calor és normal. Els que no són normals són ells.

  ResponElimina
 3. Pepe soc Jose Navarro aposté a que estas donante la vara en lo del blogs als alumnes

  ResponElimina
 4. Encertes, Jose; però, per als alumnes tenim un altre bloc específic: http://cinquemurtal20142015.blogspot.com.es/

  Aquest bloc va dirigit a tota la comunitat educativa: famílies, mestres, alumnes i exalumnes, com és el teu cas. I m'alegre molt de que mantingues el contacte amb nosaltres, encara que siga a través del bloc.

  Espere que les coses vagen bé per l'institut, Transmet les meues salutacions als teus col·legues exalumnes del Murtal.

  ResponElimina