COMUNITAT D'APRENENTATGE

Al nostre centre hem decidit transformar-nos en Comunitat d'Aprenentatge. Tant el Claustre de mestres com el Consell Escolar i l'Assemblea de Pares i Mares van aprovar per amplia majoria donar un pas més en aquelles Actuacions Educatives d'Èxit que ja duem a terme al nostre centre, transformant-nos en CdA.
Ací teniu alguns enllaços per a saber més sobre este Projecte.
QUÈ ÉS?
Grups Interactius al Murtal

ÚLTIMES NOTÍCIES
07/12/16
Els dies 28, 29 i 30 de novembre vam celebrar la Festa del Somni.

13/1/17
Ahir es va reunir la Comissió Mixta que ha començat a analitzar els somnis, per a la seua selecció de prioritats i posterior planificació d'accions a dur a terme.18/1/17
Enguany la formació del claustre irà dirigida al Model Dialògic de Prevenció i Resolució de Conflictes, dins del projecte Comunitat d'Aprenentatge. El seminari és obert també als familiars. Comencem el pròxim dilluns 23 de gener. 

6/4/17
Es presenta en Assemblea General de Familiars el document "Model de Col·legi" sorgit dels somnis de tots els membres de la comunitat escolar. A més, es forma la Comissió Gestora, que començarà amb la priorització d'actuacions i organització per a aconseguir els Somnis.
 
 
11/05/17
Es reuneix la Comissió Gestora Mixta, creada en la Assemblea, i es comença a preparar alguna activitat de cara al final de curs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada