dimecres, 24 de setembre del 2014

GRUPS INTERACTIUS

Als familiars de l'alumnat del nostre centre:

Com sabeu, des de fa dos anys, en el nostre centre estem duent a terme una sèrie d'Actuacions Educatives d'Èxit, en les que molts de vosaltres ja heu participat com a voluntaris. Parlem dels Grups Interactius en les aules, Tertúlies Literàries Dialògiques i altres formes de participació de familiars.

Ens agradaria comptar amb el nombre més gran de Voluntaris possibles, perquè estes activitats continuen tenint continuïtat i l'alumnat puga seguir beneficiant-se d'estes ferramentes. Els únics requisits per a ser voluntari és disposar d'algun moment per a vindre al centre i tindre il·lusió per participar.

Per això, vos convoquem a una sessió informativa on vos explicarem el funcionament d'estes activitats, el per què de la seua posada en funcionament i com podem contribuir a la millora de tots els membres de la Comunitat Escolar.

Amb el fi de que l'assistència puga ser generalitzada i puguen assistir aquells interessats, independentment del seu horari laboral, hem preparat dos sessions de la mateixa xarrada, perquè trieu la que millor vos ve.



1ª sessió: DIJOUS, 25 DE SETEMBRE.
HORA: 9'00 del matí
LLOC: Aula d'usos múltiples

2ª sessió: DIMECRES, 1 D'OCTUBRE
HORA: 15'00 hores.
LLOC: Aula d'usos múltiples

Si estàs interessat a ser voluntari i no pots assistir a cap de les dos sessions pots posar-te en contacte amb la Direcció del Centre o la Direcció d'Estudis perquè et faciliten la informació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Vos esperem!


La Direcció.