dilluns, 14 de desembre del 2015

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS FI DE TRIMESTRE I NADAL

Amb motiu del fi de trimestre i les vacances de Nadal, hem preparat al col·legi una sèrie d'activitats per a tota la comunitat educativa:

Durant tota la setmana: decoració del centre i concurs de decoració de Portes d'aula.
 
Dimecres, 16 de desembre
Tallers de manualitats nadalenques a les aules d'Infantil. Podran participar els pares i mares que ho desitgen.

Dijous, 17 de desembre
Al matí, l'alumnat de 4t, 5é i 6é de primària, participarà en FediBeniSport, (fira esportiva organitzada per l'Ajuntament de Benidorm)
L'alumnat d'Infantil i de 1r, 2n i 3r, tindran una sessió de Teatre Nadalenc al col·legi, a càrrec de Recicla Teatre, gràcies a la col·laboració de l'AMPA.

Divendres, 18 de desembre
A les 15'15 h, Festival de Nadal d'Infantil (alumnat de 3, 4 i 5 anys). Es durà a terme en el pati de primària. Els familiars que ho desitgen podran assistir.
Pel matí, a l'aula d'usos múltiples, interpretació de Nadales del Món, per l'alumnat de primària.

Dilluns, 21 de desembre
Ens visitaran els Reis Mags, per a que puguem entregar-li la carta; i ens portaran regalets per als xiquets i les aules. Organitzat per l'AMPA.

Dimarts, 22 de desembre – FIRA DE NADAL, amb:
-Mercat Nadalenc, on podrem adquirir joguets i llibres usats a un preu simbòlic. La recaptació serà per a l'associació Doble Amor, que treballa amb la promoció de les persones amd discapacitat intelectual de Benidorm i comarca.
-Tallers i jocs, al gimnàs i les pistes esportives.
-Espectacle de màgia, per a tot l'alumnat. Organitzat per l'AMPA.
-Xocolatada per a l'alumnat i familiars, per gentilesa de l'empresa de menjador CAPS.

L'alumnat visitarà visitarà la Fira desde les 9'00 fins a les 12'00. A partir de les 12'00 s'obriran les portes per als pares, mares i/o familiars que ho desitgen.