dilluns, 23 de març de 2015

BIBLIOTECA D'AULA 1r A

El passat dimarts 17 de març, va vindre a la classe de 1r A GEMA MARTÍNEZ, la mamà de MARTÍN MATEO. Gema treballa a la biblioteca municipal de Benidorm, aleshores va vindre a realitzar-nos una activitat d'aula.

L'activitat consistia en com organitzar la nostra biblioteca d'aula, vam classificar els llibres de dos colors, amb etiquetes de color blau els llibres destinats a xiquets de 0 fins 6 anys i llibres amb etiqueta roja, llibres destinats a xiquets de 7 fins 9 anys. D'altra banda els llibres portaven un adhesiu blanc en les tres primeres inicials de l'editorial aquesta amb majúscula i baix també escrivíem les tres primeres inicials del conte amb lletra minúscula. Una vegada Gema ens va explicar tot aquest procés els xiquets de la classe ens vam posar a classificar els llibres, vam passar una tarda molt lúdica i divertida. 

Gràcies, Gema.

LA CLASSE DE 1r A.


2 comentaris:

 1. Ha sido un placer pasar la tarde con estos chic@s tan trabajadores. Espero que os gustase la actividad. Yo puedo deciros que disfrute muchísimo con todos vosotras. Quiero dar las gracias a Pilar por permitir realizar pasar una tarde tan divertida. Sois fantásticos.
  Gema Martínez

  ResponElimina
 2. Estem molt agraïts perquè Gema va vindre a la nostra classe i ens va ensenyar a classificar llibres.
  Gràcies per el regal de nous llibres i el marcapàgines.
  La classe de 1r A

  ResponElimina