dilluns, 9 de febrer de 2015

PROGRAMACIÓ CARNESTOLTES

Aquesta és la programació prevista per a Carnestoltes.

Amb motiu del Carnestoltes anem a dur a terme al centre diferents activitats que culminaran el divendres 13 de febrer amb la desfilada de disfresses.DILLUNS 9: ens visitaran el Rei i la Reina de Carnestoltes, que llegiran el pregó en les aulesDIMARTS, DIMECRES I DIJOUS: amb el fi de donar-li un caràcter més desenfadat a la celebració del Carnestoltes, haurà que vindre al col·legi amb les següents consignes:

  • Dimarts 10: BATÍ d'estar per casa
  • Dimecres 11: batí + ANTIFAÇ
  • Dijous 12: batí + antifaç + PIJAMA (solament en primària)DIJOUS 12 de febrer: els xiquets i xiquetes d'Infantil vindran disfressats amb disfressa lliure, motiu pel qual no participen de la consigna del dia.  • Es recomana que la disfressa siga còmoda i que els permeta anar al bany amb autonomia i llibertat de moviments.
  • Si aporten accessoris (caretes, barrets…) els aconsellem que posen el seu nom en els mateixos per a evitar pèrdues.
  • Es recomana que no porten complements que puguen resultar perillosos (espases o semblants).


DIVENDRES 13 de febrer:

A les 15'00 h.: DESFILADA DE DISFRESSES (en les pistes esportives) acompanyats de la Xaranga “El Nardo”, de La Vila, gràcies a la col·laboració de l'AMPA. Les portes s'obriran a les 14'55 h. per a tots aquells que vullguen vindre a presenciar o participar en la desfilada.Per a aquesta desfilada, cada cicle ha triat un tema diferent. Les tutores o tutors de cada grup s'encarregaran d'informar als seus alumnes i a familiars de la disfressa corresponent a cada classe.A partir de les 16'30 hores, després d'arreplegar als vostres fills, FESTA ORGANITZADA PER L'AMPA en les pistes esportives, amb música, disfresses i berenar per als xiquets.Pares i mares!! Vos animem a vindre disfressats i participar en la desfilada i posterior festa, amb el tema proposat per l'AMPA (Emoticons del WhatsApp) o amb la vostra disfressa lliure.

ACTIVITATS ORGANITZADES PER:CLAUSTRE DE PROFESSORS I AMPA DEL COL·LEGIHui ja hem començat, amb el pregó:

 
 

i les consignes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada